Ara la gent busca aliens i l’àrea 51 a Pornhub

Ara la gent busca aliens i l’àrea 51 a Pornhub

Aquesta cosa de l’Àrea 51 potser ha anat massa lluny? Tot va començar com una broma innocent, però ara sembla que la gent intenta fotre els extraterrestres (una mena de), ja que Pornhub informa que les seves cerques de ‘Àrea 51’ i ‘alien’ són a través del terrat.

Coneixeu els detalls, però aquí teniu un breu repàs: més d’un milió de persones s’han unit a un esdeveniment de Facebook per atacar l’Àrea 51 amb la lògica que no ens poden aturar tots , Ho va fer Twitter molts mems al respecte , Lil Nas X va publicar un versió alienígena de Old Town Road , i algú ha creat un lloc web de venda # StormArea51 noia .

Ara l’acudit s’ha filtrat al món del porno, com Es mostren les estadístiques de Pornhub les cerques de 'Àrea 51' han augmentat de zero a 160.000 en quatre dies (des del 12 de juliol), amb 59.000 cerques només el 16 de juliol.

El lloc també va trobar que el 2 de juliol es van augmentar les cerques de 'alien' (l'esdeveniment de l'Àrea 51 es va crear el 27 de juny) i, de nou, el 199 per cent el 15 de juliol. vídeos alienígenes en un dia mitjà de totes maneres.

A través de Pornhub Insights

Pornhub enumera les 20 millors recerques extraterrestres, amb la 'impregnació alienígena' en el número u, el 'sexe alienígena' més mundà en la segona posició i el 'hentai alienígena' en tres. Alguns aspectes destacats personals de la llista inferior inclouen: 'monstres contra alienígenes' (com és TF tan sexy?), 'Alien pussy' i 'sexy alien babe'.

Sorprenentment, les dones tenen un 33% més de probabilitats de buscar estrangers bruts que els homes i, com no és sorprenent, és més popular entre els joves de 18 a 24 anys que tenen un 67% més de probabilitats que altres grups d’edat.

Pel que fa a la ubicació, els visitants de la República Txeca busquen més porno estranger, amb Argentina i Bielorússia a poca distància. Els Estats Units tenen un 25% més de probabilitats que altres països i el Regne Unit només un 10%.

Serà interessant veure la propera generació d’híbrids aliens / humans després de la tempesta d’Àrea 51 el 20 de setembre. El futur quedarà fora d’aquest món (no ho sento).